Početna      Pretraga      Dodaj udruženje      O nama      Kontakt  

Početna Ostalo AIRSOFT KLUB "LILIUM BOSNIACUM"

AIRSOFT KLUB "LILIUM BOSNIACUM"

AIRSOFT KLUB
Općina: Travnik
Adresa: Stadion 21b
Kontaktna osoba: Samir Brakmić
ac.lilium.bosniacum@hotmail.co
Telefon: 000000000
Fax: 000000000
Web adresa ili link na društvenoj mreži: /
Misija: Promicanje Airsofta kao vrste sporta i rekreacije u Travniku.
Vizija: Naša vizija je pokrenuti jedan alternativni sportski klub koji bi svojim članovima priuštio opremu, koja je inače veoma skupa, da na taj način ovom sportu pristup imaju prvenstveno mladi koji nisu u financijskoj mogućnosti da se bave Airsoftom iako želja za to postoji. Travnik kao grad ne pruža mnogo toga mladima, zbog čega su mladi u poziciji da svoje slobodno vrijeme provode po ugostiteljskim objektima i uz računar, što je daleko od zdravog načina života.
Mi želimo mlade odvojiti od takvog načina života, pružiti im nešto novo, novi način razonode, te kvalitetno provođenje slobodnog vremena uz druženje, zabavu i edukaciju.

Broj osoba na ugovoru o radu: -
Broj povremeno zaposlenih osoba: -
Broj članova: 15
Broj volontera/ki: 5
Je li udruženje član vijeća mladih: -
Udruženje je: Domaće
Udruženje je: omladinsko udruženje
Na kojem području djeluje udruženje:
  • na lokalnom nivou
  • na regionalnom nivou
  • na entitetskom nivou
  • na državnom nivou
  • na međunarodnom nivou

Implementirani projekti: /
Bilans uspjeha za prethodnu godinu: /
Važne informacije za potencijalne partnere: Ono što nas razlikuje od ostalih Airsoft klubova (ako ne i svih koji postoje u BiH) jeste ideja o pružanju mogućnosti mladima da se bave sportom koji je u našoj zemlji zasigurno najskuplji i to besplatno.
Ovaj sport je uglavnom rezervisan za starije, koji imaju dovoljno novca da sebi priušte opremu, te nije u tolikoj mjeri edukativan onoliko koliko mi to želimo napraviti.
Naša ideja nije tek pokretanje klasičnog Airsoft kluba, već edukacija mladih o prirodi, preživljavanju u prirodi, provođenje kondicionih treninga, o vođenju zdravog života i svega onoga što bi mlade makar na trenutak odvojilo od gradske gužve i zatvorenih i zadimljenih prostora.
Da bi se implementiralo ono što smo mi zamislili potrebno je mnogo novca. Jednačina je jednostavna, što više novca, više mladih se i može uključiti u klub.
Bitno je spomenuti da je naše udruženje neprofitabilno, te da egzistira od naših sopstvenih članarina, te dobrotvornih priloga i donacija.
Molimo sve one koji nam mogu pomoći da nam se jave i na taj način potpomognu mlade u "zaboravljenom" Travniku.

Kod udruženja: 231359416752
Dodano: 2013-01-28 17:08:18 ; Zadnja izmjena: Nikad ;   

Korisnički meni